Rezultatele cautarii tale

VANDUTA!!!Casa / Vila de vanzare utilata si mobilata la cheie!

€ 124,000
Strada Ambudului, , ,
adauga la favorite
158

Va ofer spre vanzare, in exclusivitate si fara comision la cumparare, o casa cocheta amplasata intr-o zona linistita al orasului, mai precis la intersectia strazilor Ambudului si str. Amatului, accesul pe proprietate facandu-se de pe ambele strazi.

Toata casa a fost gandita astfel incat fiecare zona sa fie folosita cat mai optim, rezultand astfel urmatoarea compartimentare:
Parterul este aerist, foarte luminos datorita geamurilor mari, gandite sa creeze o ambianta placuta, cu vedere spre curte. Tot aici avem o baie, bucatarie cu debara si zona separata de luat masa, hol cu acces la subsol unde avem masina de spalat rufe, uscator, si spatiu de depozitare.

La nivelul superior se regăsesc 3 dormitoare, fiecare avand balcon, o baie spațioasă cu geam Velux.

In spatele casei, este amenajata o terasa generoasa cu loc pentru servirea mesei, iar in curte avem gazon, flori si arbusti, totodata gasim un foisor si trei garaje cu portile automatizate.

Calitatea reprezentând o necesitate, fundația casei este realizată din beton, zidăria din cărămidă, iar acoperișul este șarpantă învelită cu tabla de calitate superioara. În susținerea confortului termic construcția este izolată, are centrală termică și geamuri termopan.

Casa se vinde mobilata-utilatala pretul de 130.000 euro sau nemobilata la pretul de 124.000 euro.

Cheia casei tale este la mine, nu ezita sa ma contactezi!

Adresa: Strada Ambudului,
Oras:
Zona:
Tara: Romania
ID: 23664
Pret: € 124,000
Suprafata Utila: 220 m2
Suprafata Totala: 950 m2
Camere: 4
Bai: 2
Subcategorie: casa
Nr. De Referinta: 25768
ID CRM: 3722279
Birou: Andor&Varga Real Estate

Contacteaza-ma